Depa ramen - Eeklo

Totaalproject

Voor de inrichting van hun nieuwe HQ deed Depa ramen & deuren beroep op Forum Office. Vertrekkend vanaf het lastenboek en programma van eisen werkten we een conceptuele voorstel uit in samenwerking met een externe architect.

 

Volgende onderdelen waren een belangrijk aspect binnen dit project

- Conceptuele uitwerking die voldeed aan alle wensen en eisen van de diverse partijen en hun medewerkers.

- Samenwerking met externe architect – aanbrengen ideeën en oplossingen volgens de noden.

- Ontwerp 2D en 3D

- Inrichten van Casco gebouw met inbegrip van: vloerbekleding, maatwerk uitwerking kastenwanden, structurele indeling, gyproc muren en diverse akoestische plafondsystemen, glazen wandsystemen, plaatsen deuren, sanitair, gordijnen, verfwerken en meubilair

- Aanleveren van aanlandzones, teamzones , vergaderzones en concentratiezones in een futureproof office waarbij diverse taken aan 1 meubel of installatie kunnen gekoppeld worden, zodat deze multi-inzetbaar blijven.

- Werfcontrole en opvolging vordering van de werken & bewaken van strakke timeline. i

- Begeleiding personeel : opleiding instellingsmogelijkheden, aanleveren en installatie meubilair, etc.

 

Verlichting = sfeer

Lampen zijn meer dan een bron van licht. Het is de perfecte manier om sfeer in je kantoor te brengen en ze zijn heel decoratief. Met licht kun je verschillende sferen creëren en spelen met dimensies in een ruimte.

Ook bij dit project deden we een lichtstudie waarbij we een combinatie maakten van eenvoudige algemene verlichting in de vorm van ingewerkte spots, gecombineerd met meer decoratieve ronde sfeerverlichting. Dit bijvoorbeeld als eyecather boven de ronde vergadertafel. 

Ook in de maatwerkkasten voorzagen we ingewerkte LEDlijnen, welke een subtiel lichtaccent geven.