Aanpak

Wie zijn we

Forum Office werd in 1998 opgericht door Nancy Spiessens.

Oorspronkelijk was het een winkel van kantoor- en designmeubilair in Aalst en later in Gent. We zijn bewust van het ‘winkelconcept’ afgestapt en een nieuwe weg ingeslagen.

Sindsdien kent het bedrijf een gestage groei in haar klantenportefeuille. Door onze inzet, expertise en ons uitgebreid aanbod van diensten en artikelen geniet Forum Office een maximum aan vertrouwen bij haar vast cliënteel. Onze toewijding, jarenlange ervaring en gedegen vakkennis stellen we steeds - met succes - ten dienste van onze klanten.

De laatste mijlpaal was begin 2022, namelijk de ingebruikname van ons nieuwe kantoorgebouw. Hier kunnen we onze klanten nog beter begeleiden met de inrichting van hun kantoor, restaurant, lunch area, ziekenhuis, zorgcentrum, hotel, ... door handig gebruik te maken van onze stalenkamer, presentatieruimte en vergaderuimte. Kortom alles is hier voorhanden om tot een mooi resultaat te komen. 

We zijn steeds op zoek naar nieuwe materialen, nieuwe ideeën, nieuwe elementen, om zo een gepaste oplossing te vinden op maat van uw project.

  

FORUM OFFICE

Een weldoordachte inrichting is essentieel voor de optimale werking van uw organisatie. Blije medewerkers die zich thuis voelen op het werk, presteren namelijk beter en zijn minder vaak afwezig. Voor de perfecte kantoorinrichting kunt u rekenen op de expertise van Forum Office. Wij richten al jarenlang professionele en publieke ruimtes in, met oog voor esthetiek, ergonomie en budget. U kunt bij ons terecht met uw volledige project, van ontwerp tot uitvoering.

Forum Office begon in 1998 als winkel voor kantoor- en designmeubilair, maar heeft intussen een uitgebreide ervaring in kantoorinrichting. Door onze inzet, expertise en uitgebreid aanbod van diensten en artikelen schenkt ons vast cliënteel ons het volste vertrouwen

If not now, when? 

Kan uw kantoor of professionele ruimte wel een make-over gebruiken?

Vertrouw op Forum Office voor de realisatie van uw volledige interieur. Het plaatsen van vloerbekleding, wanden, plafonds, glas, sanitair, verlichting, zonnewering, schilderwerken … Wij nemen u alle werken uit handen. Hiervoor kunnen we rekenen op een netwerk van professionele partners. Dankzij onze coördinatie en planning spaart u veel tijd, geld én zorgen uit. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak. Onze experts komen graag bij u langs.

 

 

 - Levering en installatie van meubilair -

- Levering en installatie van maatwerk -

- Schilderwerken en renovatie -

- Plaatsen van vloeren -

- Plaatsen van wanden en plafonds -

- Leveren en plaatsen van verlichting -

- Plaatsen van allerlei raamdecoratie -

- Plaatsen van zonnewering en akoestische oplossingen -