Hotel - Le Bois De Bruges

Hotel Le Bois De Bruges

Het voormalige Parkhotel aan de Vrijdagmarkt in Brugge heeft een volle metamorfose ondergaan. Het viersterrenhotel werd volledige gerenoveerd en heropende voor de zomer onder een nieuwe naam: Le Bois De Bruges.

 

Een nieuwe parel in hartje Brugge

Le Bois De Bruges ligt in het hart van de historische stad, op wandelafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden en in de nabijheid van het concertgebouw, winkels, restaurant, musea en openbaar vervoer. In een sfeervol vernieuwd kader geniet je van een zorgeloos verblijf. Een ontspannende vakantie, een boeiende citytrip of een zakenreis, Le Bois De Bruges is de ideale uitvalsbasis voor elk bezoek. Hotel Le Bois De Bruges, gelegen op 50 meter van het vernieuwde Brugge Meeting & Congres Center en de Brugse schouwburg is de ideale locatie voor uw overnachting en/of diner. Het hotel werd in 2020 - 2021 samen met Forum Office gerenoveerd en voorziet u van al de nodige luxe.

 

Verblijven in alle luxe

In overleg met de klant bedacht Forum Office een nieuw concept voor de inrichting van de verschillende kamers. Dit ging van het kiezen van een duurzame, warme vloerbekleding tot en met het bepalen van het bedlinnen. Een totaalconcept waarin we ons volledig konden laten zien. Tussen de badkamer en de leefruimte / slaapkamer plaatsen we een maatwerkkast, met daarin allerlei functionaliteiten: koffiezet, kleerkast, spiegel, ...

De uitdaging in deze was dat elke kamer op elkaar leek, maar toch allemaal een beetje anders waren qua afmetingen, indeling, ... De keuze van mooie, tijdloze materialen en een zacht kleurenpallet, resulteerde tot prachtige kamers met alle nodige luxe.